X

ICONS

2022-08-02

DOĞAL KILIÇ & ZEYNEP TARMAN

tarafından yaratılan bu doğal fikir, 2019 yılından beri birçok insanın hayatına ve tabiki doğaya dokunmaktadır.

 

VİZYON

Başarı hikayemiz ile ülke çapındaki kadın girişimcilere ilham vermek. Benimsediğimiz politika bulunduğumuz pazarda değerlerimiz ile tanınmak, bunları hayata geçirmek ve gelecek nesillere aktarmak.

 

MİSYON

Artan çevre bilincini ve geri dönüşümü önceliklendirmek, yeni koleksiyonların her birini çevreci yaratarak doğaya sürdürülebilir katkı sağlamak. Dünya sağlığını ve müşteri memnuniyetini korumak adına her detaya özen göstermek.

 

COSTA RICA

Tarihsel olarak Aztek ve Maya tanrıları betimlemeleri arasında sıkça rastlanan kadın figürü Costa Rica için uyarlandı! Kadın öncülüğünün sıklıkla tüm tarihi kaynaklarda ön plana çıktığı aşikar. Kadınlar, hem üreme hem de doğurganlık rolleri ile tarih boyunca en ilkel rolleri ile güçleriyle karşımıza çıkmıştır. Bu nedenle tüm bu simgeler, egemenlikleri ve özgüvenleri ile cüretkar bir farkındalıkla kendilerini yansıtmaktadırlar. Güçlü rolünü açık bir şekilde ifade eden kadın figürü ile de Costa Rica kahve ruhu hissettiriliyor.

 

NIKARAGUA

Yerli Nikaragua halkı kaynaklarında yer alan göz ve ağızda çift şerit tipik betimlemesi, Aztek ve Mayalarda kahve çekirdeği olarak karşımıza çıkmaktadır. Renk seçimlerinde kullanılan kahve tonları ile bordo betimlemesi ise seremonilerine bir saygı duruşu niteliğinde sergilenirken, göğüs hizasındaki kahve çekirdeği, kare spiraller ise sonsuz ticaret devamlılık dileğini yansıtmaktadır. Kısık göz, bir diğer deyişle kahve çekirdeği betimlemesi El Salvador ve Meksika, Colombia tarihlerinde pek çok yerde karşımıza çıkmaktadır.